USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“1 NİSAN’DA ŞAKA YAPMAYACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerinin öncesinde DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, STK ziyaretlerinin yanı sıra halkla buluşma toplantılarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor

“1 NİSAN’DA ŞAKA YAPMAYACAĞIZ”
10-03-2019 08:27
Gaziantep

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçime sayılı günler kala STK ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. STK ziyaretlerinin yanında halkla buluşma toplantılarına ağırlık veren Doğan’a ilgi büyük. Abdulhamit Han Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından düzenlenen halk toplantısına katılan Celal Doğan, “Hizmet üretmek için geliyoruz. O nedenle 1 Nisan’da Gaziantep’e şaka yapmayacağız. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Gaziantep’i Gaziantepliler yani sizler yöneteceksiniz” dedi.

GİTTİĞİ HER YERDE DAVUL ZURNAYLA KARŞILANIYOR

15 yıl Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan ve kentin alt yapısını inşa eden Celal Doğan, uzun yılların ardından yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Aday olmasıyla birlikte Gaziantep’i bıraktığı gibi bulmadığını defalarca dile getiren Celal Doğan, Abdulhamit Han Mahallesi’nde Doğan Yalçın tarafından organize edilen halk toplantısına katıldı. Kalabalık halk topluluğuna hitap eden Doğan, davul-zurna ve çiçeklerle karşılandı. Günün önemli bölümünü vatandaşların sorunlarını dinlemekle geçiren Doğan, Abdulhamit Han Mahallesi’nde Yaren Sitesinde düzenlediği halk buluşmasında, “1 Nisan’da şaka yapmayacağız. Mahallenizi siz yöneteceksiniz. Sorunları bize ileteceksiniz bizde çözüm olacağız. Karataş Bölgesi projesi dönemin Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz’le bize ait. Bugün geldik gördük ki bizim bıraktığımız gibi kalmış, doğru düzgün bir yol bile yapılmamış” dedi.

CELAL DOĞAN “4 MEVSİM” PROJESİNİ ANLATIYOR

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde STK, Oda ve halk ziyaretlerini sürdüren Doğan, göreve geldiğinde uygulayacağı 4 Mevsim Projesi’ni anlatıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, oda, STK ve halk ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep’in sorunlarına değinen Doğan, kentin sorunlarına çözüm için hazırladığı 4 Mevsim Projesi’ni anlatıyor. Gaziantep’e son yılda yeterince yatırım yapılmadığını savunan Doğan, “Gaziantep ile ilgili vizyon projelerin ortaya konulması gerekiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim 1989 yılından 2004 yılına kadar geliştirdiğimiz projeler ile kentin ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalıştık. Şehrin yararına olduğuna inandığım tüm projelere onay verdim. Benden sonra ise bu şehirde nitelikli projelerin yapılmadığını görüyorum. 15 yılda yapılan kavşakları ve birkaç projeyi çıkardığınız zaman kent için yapılmış nitelikli bir proje ortada kalmıyor. Büyükşehir Belediyesinin karşısında bulunan Kemal Köker Köprüsü yıkıldı, yerine ise aynı köprü yapıldı. Neden yıktınız? Bizim yaptığımız köprüde yaya alanları bulunurken şuan hizmette olan köprüde yayaların yürüyebileceği bir alan bulunmuyor. Çürük raporunu getirin kabul edeceğim.” dedi

“GAZİANTEP YENİDEN CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

4 Mevsim Projesi’ni Gazianteplilere anlatan Celal Doğan, “Gaziantep ile ilgili projelerimizi geliştiriyoruz. Kentin sorunlarına çözüm için 4 Mevsim Projesi’ni hayata geçireceğiz. 4 Mevsim Projesi ile Gaziantep, Akıllı, Üretken,  Huzurlu ve son olarak Marka Şehir olacak. Size ve çocuklarınıza yaşanabilir bir şehir vaat etmek için bu projemizi hazırlıyoruz. Akıllı Şehir ile kentteki tüm hizmet alanların tam donanımlı hale getireceğiz. Üretken Şehir ile geçmişte olduğu gibi Gaziantep’i iş ve ticaret anlamında cazibe merkezi haline getireceğiz. Huzurlu Şehir ile Gaziantep’te yaşanan güvenlik sorunlarının çözümüne ve huzur ortamının kurulmasına katkı sağlayacağız. Kültürel çalışmalar ile Gaziantepli insanların kültürünü de koruyacağız. Son olarak Marka Şehir ile projemizi tamamlayacağız. Gaziantep, Marka Şehir olma konusunda önemli adımlar atmış bir kent. Gaziantep olarak ara ürün üretmekten kurtulmalıyız. Türkiye’de bu rakamlarla sizin marka şehir olma şansınız yok. Bu nedenle sanayimizin marka değer üretmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

“SURİYELİ SIĞINMACILARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Suriyeli Mültecilerin durumlarına da değinen DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, “Suriyeli misafirlerimizin statüsünde bir belirsizlik var. Bu insanlar mülteci mi, vatandaş mı yoksa misafir mi? Suriyeli insanların statülerinin belirlenmesi gerekiyor. Bugün sorun olarak görülmeyebilir ancak 10 yıl sonra etnik çatışmalar ortaya çıkabilir. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Bu insanların statülerinin belirlenmesi gerekiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler